USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Otomotiv

06 Eylül 2024 15:04

Arıcıoğlu Otomotiv'den dev akü girişimi: ARC Battery

Arıcıoğlu, otomotiv sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesini fark yaratan çözümlerle ve özgün fikirlerle geliştirmeye devam ediyor.

Arıcıoğlu Otomotiv'den dev akü girişimi: ARC Battery

Türkiye'de ve Avrupa'da çok sevilen, otomobil tutkunlarının gözdesi haline gelen jant markası Arceo ile birlikte gücüne güç katan Arıcıoğlu Otomotiv, ARC Battery markasını piyasaya sunuyor. Hizmet ağını ve tecrübesini enerji sektörüyle de genişletecek olan Arıcıoğlu Otomotiv için 2024 yılı şimdiden heyecan verici olarak değerlendiriliyor.

ARC Battery'nin başlıca özellikleri bütçe dostu, uzun ömürlü ve her şartta yüksek performans sunan aküler üretmesi. İstikrarlı büyümeyi ve dinamik hizmet seçeneklerini markanın merkezine yerleştiren Arıcıoğlu için ARC Battery, Türkiye'nin enerji sektörünü de canlandıracak bir marka konumunda yer alıyor. ARC Battery'nin kullanım alanlarında otomobiller, hobi amaçlı makineler ve cihazlar, tekneler, golf araçları, temizlik makineleri, elektrikli bisikletler ve motosikletler bulunuyor.

Arıcıoğlu'nun her markası gibi ARC Battery'nin de tek hedef sahası Türkiye değil. Gelişen ürün yelpazesi hem yurtiçinde hem de komşu ülkelerdeki ihtiyacı karşılamaya yönelik yatırımlarla şekilleniyor. Özellikle otomobil dışı kullanım alanlarında ARC Battery'nin komşu ülkelerde yoğun ilgi göreceği düşünülüyor. Bu planlama doğrultusunda jel ve motosiklet akülerinin üretimi için harekete geçildi. Hemen sonrasında ise kuru tip ve lityum bazlı aküler de marka tarafından tüketicilere sunulacak.

1990 yılından bu yana Türk otomotiv sektöründe üretime, istihdama ve ihracata katkı sağlayan Arıcıoğlu Otomotiv, Arceo markasıyla dünyaya açılırken şimdi de misyonunu ARCBattery ile güçlendiriyor. Tüketiciler için zor zamanlarda yapılmış bu önemli hamleyle, bütçe dostu akülerle, kesintisiz enerjinin yeni ve güvenilir bir seçeneği oluyor.

EN ÇOK OKUNANLAR