USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

09 Nisan 2024 18:43

Hillside Beach Club kapılarını açtı

6 Nisan'da kapılarını açan Hillside Beach Club, bu yıl Türkiye'de başlattığı Pickleball, Paddle Tennis, Mini Farm gibi özel programlarıyla yaz sezonunda en çok tercih edilen adreslerden biri olmayı hedefliyor.

Hillside Beach Club kapılarını açtı

The Times, Conde Nast Traveller ve The Telegraph gibi dünyaca ünlü birçok yayın tarafından en iyi tatil noktaları arasında gösterilen Hillside Beach Club, dünyanın dört bir yanından seyahat tutkunlarının listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Her sezon misafirlerine yepyeni deneyimler sunan Hillside Beach Club, bu yıl da Türkiye'de başlattığı Pickleball, Paddle Tennis, Mini Farm, yeni atölyeleri, özel programları ve unutulmaz etkinlik haftaları ile misafirlerine hayalini kurdukları bir yaz vadediyor.

ÖZEL HAFTALARLA MİSAFİRLERİNE 'MERHABA' DİYOR

Kürasyonu özenle hazırlanmış programları, birbirinden farklı atölyeleri ve konusunda uzman eğitmenlerin yer aldığı özel haftaları ile Hillside Beach Club, sezon boyunca tüm ilgi alanlarına yönelik farklı içerikler sunuyor.

Bu sezon, 17-21 Nisan tarihleri arasında yoga tutkunlarının heyecanla beklediği ve her seviyeye uygun derslerin yer aldığı Cihangir Yoga iş birliğiyle hayata geçirilen 'Journey to Yoga', 23-28 Nisan tarihleri arasında Hillside City Club'ın uzman eğitmenleri eşliğinde gerçekleşecek stretching, pilates ve yoga derslerinin yanı sıra, deniz kenarında yapılan cycle partisi, Kayaköy'ün yamaçlarına kurulmuş parkurlarda gerçekleşecek Run for Green gibi heyecan verici aktivitelerle dolu 'Summer Challenge' ve 5-12 Mayıs tarihleri arasında yoga, ses, nefes terapisi, sağlıklı beslenme gibi iyi hissettiren birçok atölyenin yer aldığı 'Feel Good Week' Hillside Beach Club'da misafirlerini bekliyor.

Geleceğin Yıldızları ile birlikte gerçekleştirilen geleneksel Baba & Oğul Kampı, Hillside Beach Club'ın eşsiz atmosferi, leziz yemekleri ve bu kampa özel olarak hazırlanan programı ile tüm babalar ve oğulları için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DE SUNULUYOR

Bu sezon, 26-31 Mayıs tarihlerinde Hillside Beach Club'da gerçekleşecek British Film Institute (BFI) Summer Screenings / Yaz Gösterimleri haftası ile İngiltere'nin en önemli sanat kurumlarından BFI, Hillside misafirleri ile yeniden buluşuyor. Bu özel hafta boyunca BFI tarafından seçilen kült filmler, BFI baş küratörünün ilgili film hakkında gerçekleştireceği sohbetler ardından gösterilecek. Bu özel etkinlik kapsamında BFI'ın çocuk atölyeleri konusundaki uzman ekibi ile birlikte çocuklar, 3 günlük atölyede kendi yazdıkları senaryoyu çekme fırsatı bulacak.

Haziran ayı, IKSV iş birliğinde gerçekleştirilen ve şimdiden müdavimlerini yaratan müzik ve eğlence dolu Yaz & Caz haftası ile başlıyor. 3-8 Haziran tarihleri arasında Hillside misafirlerini, IKSV'nin özel programı ile, canlı konserler, söyleşiler ve film gösterimleriyle dolu bir deneyim bekliyor.

Her sene Ağustos ayının ilk haftası gerçekleşen Salda Konser ise her zaman olduğu gibi bu sene de doğa ve müzik tutkunlarını buluşturuyor. Yılın heyecanla beklenen etkinliklerinden biri olan ve Londra Caz Festivali ekibinin Hillside için hazırladığı özel program ile hayata geçecek 'London Jazz in the Sun' ise üçüncü kez 22-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

'MİNİ FARM' DENEYİMİ

Hillside Beach Club misafirleri, 'Mini Farm' ile bölgeye özel zengin bitkileri yakından tanıma fırsatı elde edecek. Hillside, 'Mini Farm' ile misafirlerini bölgeye özgü bitkilerle tanıştırmayı hedefliyor. Misafirlerin içinde gezebildiği, çocukların eğlenirken öğrendiği yepyeni bir deneyim olan Mini Farm, bölgeye özgü bitkilerden sebzelere kadar birçok ürüne ev sahipliği yapıyor. Misafirler, Mini Farm'dan elde edilen ürünlerle gerçekleştirilecek workshoplarla yepyeni lezzetler ve kokteyller yaratma fırsatı da elde edecek. Aynı zamanda Hillside mutfağında da kullanılan ürünler Hillside'ın benzersiz lezzetlerine de katkı sağlıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR