USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

09 Nisan 2024 18:51

Four Seasons Hotel Bosphorus dünyaca ünlü şefleri ağırlamaya hazırlanıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus, yıl sonuna kadar dünyaca ünlü 3 şefi 'Ode to Bosphorus' konsepti ile ağırlayacağını duyurdu.

Four Seasons Hotel Bosphorus dünyaca ünlü şefleri ağırlamaya hazırlanıyor

İstanbul yeme içme sahnesinde lezzetleri, servisi ve lokasyonu ile öne çıkan noktalardan olan Four Seasons Hotel Bosphorus'da gerçekleşecek bu gastronomik programda İsviçre'nin yenilikçi şefi Markus Arnold, lezzetler ve dokular arasındaki etkileyici oyunları ile dikkat çeken Roger Van Damme ve dünyaya Güney Amerika'da yer alan Surinam mutfağını tanıtan Soenil Bahadoer yer alacak.

ÖZEL KONSEPT ŞEF MARKUS ARNOLD İLE BAŞLIYOR

Bu özel program İsviçre'nin yenilikçi bakış açısı ile öne çıkan michelin yıldızlı 'Steinhalle'nin şefi Markus Arnold ile başlıyor. 25 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında Four Sesons Hotel Bosphorus için hazırladığı menüyü yeme içme tutkunları ile buluşturacak olan Şef Arnold'un mutfak felsefesi kişisel olarak en çok sevdiği şeyi pişirmesine odaklanıyor. Restoranı 'Steinhalle' konseptini seyahatlerinden, gördüklerinden ve hayallerinden ilham aldığı duyuları keskinleştiren bölgesel bir mutfak olarak tanımlayan Şef, Four Seasons'da sunacağı menüsünde en sevdiği yemeklere yer verecek.

(Şef Markus Arnold)

'Ode to Bosphorus' serisinin devamı 8-10 Mayıs tarihleri arasında dünyanın en iyi pasta şefi ödülünün de sahibi michelin yıldızlı 'Het Gabaar'ın şefi Roger Van Damme ile devam edecek. Belçika'da yer alan restoranını, sunduğu tatlı menüsü ile bir çekim merkezi haline getiren Şef Van Damme, Four Seasons Hotel Bosphorus misafirlerine özel, hem göze hem damağa hitap eden bir tadım menüsü hazırlayacak. Bu özel serinin son buluşması ise Four Seasons misafirlerini yeni bir mutfakla tanıştıracak. Güney Amerika bölgesinde yer alan Surinam mutfağını aldığı Fransız eğitimi ile birleştiren Soenil Bahadoer Kasım ayında Four Seasons Hotel Bosphorus için köklerinden ilham aldığı eşsiz bir menü hazırlayacak. İki michelin yıldızlı restoranı 'Lindehof'da farklı dünyalar, kültürler, kokular ve lezzetleri bir araya getirdiğini söyleyen Şef Bahadoer, Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Chef'i Görkem Özkan ile birlikte hazırlayacağı menü ile misafirlerine keyifli ve eğlenceli bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR