USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

10 Ekim 2021 11:43

Çağdaş tasarım ve Osmanlı mirasının buluşma noktası: Mandarin Oriental Bosphorus

Dünyaca ünlü iç mimarlık firması Tihany Design tarafından, tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış İstanbul'un eşsiz güzellikteki yalı ve saraylarından esinlenilerek tasarlanan Mandarin Oriental bosphorus, İstanbul'da zengin Osmanlı mirası, çağdaş tasarım öğeleriyle buluşuyor

Çağdaş tasarım ve Osmanlı mirasının buluşma noktası: Mandarin Oriental Bosphorus

200 metre Boğaz cephesi, asırlık Naile Sultan Korusu ve tarihi Kuruçeşme sokakları ile çevrili Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul; İstanbul Boğazı'nın Avrupa kıyısında, şehrin en gözde semtlerinden Kuruçeşme'de yer alıyor. Boğaz'ın ve ihtişamlı yalıların hakimiyetindeki tüm misafir oda ve süitlerinin tasarımı, İstanbul'un zengin ve merak uyandıran ruhunu yansıtıyor.

BENZERSİZ BİR KONAKLAMA DENEYİMİ

Organik doku ve desenler ile doğal ahşap kaplamalar, kumaş paneller, metal ve deri detaylar bir araya gelerek, geniş yaşam alanları bulunan lüks odalara doğal bir zarafet katıyor. Oturma ve yemek odalarını da içinde barındıran Mandarin Bosphorus Süit, her iki cephesinden de eşsiz İstanbul Boğazı'na hakimiyeti ve yakınlığı ile misafirlerine kendilerini masmavi suların içinde hissettiriyor. Panoramik Boğaz manzarası, ferah oturma odası, yemek bölümü, bar alanı, tam donanımlı mutfağı ve cam kenarına konumlandırılmış jakuzisi ile Naile Sultan Bosphorus Süit, lüks ve estetik algısını zirveye taşıyor. Otelin en üst katında yer alan, şık banyolara sahip iki yatak odası ve özel teraslarıyla misafirlerine sonsuz Boğaz manzarası eşliğinde benzersiz bir konaklama deneyimi vaat ediyor.

ŞEHRİN EN DİKKAT ÇEKEN GASTRONOMİ MERKEZLERİ

Modern Asya ve İtalyan mutfaklarının uluslararası temsilcisi Novikov'un Boğaz'a nazır muhteşem restoranı Novikov Istanbul, dünya çapında klasikleşmiş Novikov Lounge Bar, dinamik ortamı ve Boğaz'ın maviliklerine uzanan geniş terasıyla öne çıkan Bosphorus Lounge ve yemyeşil bahçesi ve havuz kenarındaki benzersiz ambiyansı ile göz dolduran Novikov Pool Bar ile Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, şehrin en güzel gastronomi merkezlerinin başında geliyor.

SPA HİZMETLERİNDEN ÖZEL DAVETLERE

Geniş bir Zen bahçesi şeklinde dizayn edilen The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul; lüks bakım ve güzellik odaları, kadın ve erkeklere yönelik hamamlar, pilates stüdyosu, modern ekipmanlarla zenginleştirilmiş fitness merkezi ve gün ışığı alan kapalı havuzun yanı sıra seçkin markaların koleksiyonlarının sergilendiği Spa butiğini de içinde barındıran 3 bin 500 metrekarelik geniş ve ferah alanında, şehrin en lüks ve kapsamlı Spa, güzellik, sağlıklı ve iyi yaşam programlarına yer veriyor. Birbirinden özel konseptleriyle dikkat çeken üç balo salonu, Boğaz'a nazır geniş bir bahçe ve açık havuzu kapsayan ihtişamlı teras davet alanı, son teknoloji ile donatılmış altı toplantı odası ve sıra dışı tarzlarda dekore edilebilen Crystal Etkinlik Salonu, düğünlerden iş toplantılarına, özel davetlerden diğer seremonilere, her türlü okazyona uygun seçeneklere ev sahipliği yapıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR