USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

27 Haziran 2024 11:33

Akra Hotels yolculuğunun her durağı farklı deneyimler ve yeni hikayeler sunuyor

Farklı deneyim ve duyguların hayatı zenginleştirip ona anlam kattığı inancıyla hizmet veren Akra Hotels, Akdeniz ve Ege'nin büyüsünü masalsı bir yolculukla bütünleştiriyor. Antalya ve Fethiye bölgesindeki 6 farklı işletmede sunulan Akra yaşam tarzı, hem sürdürülebilirlik vizyonu hem de konaklama deneyimi ile öne çıkıyor.

Akra Hotels yolculuğunun her durağı farklı deneyimler ve yeni hikayeler sunuyor

Yarım asırlık köklü geçmişiyle turizm sektörünün önde gelen markalarından olan Akra Hotels, insan, doğa, tarih ve sanat odaklı yaşam tarzı ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. Akra Antalya, Akra V, Akra Kemer, Akra Sorgun, Akra Fethiye ve Akra Fethiye The Residence'tan oluşan 6 otelin her biri, farklı ve özel deneyimlere ev sahipliği yapıyor. Samimi ve tutkulu Akdeniz kültürünün birleştirici gücünden beslenen Akra Hotels, konaklamanın ötesinde, kalıpların dışına çıkan hizmet anlayışı ve sürdürülebilirlik yaklaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Yüksek misafir memnuniyet skorları ve 12 ay açık kalan tesisleri ile Akra Hotels, yurt dışında ana pazar olarak belirlediği İngiltere ve Batı Avrupa'nın yanı sıra son dönemde Doğu Avrupa gibi yeni pazarlarda da kendini gösteriyor.

ŞEHRE DEĞER KATAN FESTİVALLER

Akra Antalya, yeni nesil otelcilik anlayışı ile şehir otelciliğine yeni bir soluk getiriyor. Akdeniz ve Bey Dağları manzaralı odalarıyla Akra Antalya; gastronomiden eğlenceye, müzikten spora birçok alanda, şehre değer katıyor. Akra Caz Festivali ve Meze Festivali, Tour of Antalya ve Akra Gran Fondo Bisiklet Yarışları gibi uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapan otel, Akra Fit ve TheLifeCo Akra Antalya ile de şehirde sağlık ve güzelliğin merkezi konumunda. Her biri gün ışığı alan, deniz manzaralı ve balkon seçenekleri olan toplantı salonlarının yanı sıra Akdeniz'in engin maviliğine bakan eşsiz panoramasına sahip bahçesi ile Akra Antalya, hayalleri süsleyen düğünleri gerçek kılan vazgeçilmez adres olmaya devam ediyor.

EVCİL HAYVAN DOSTU: AKRA V

Şehrin kalbindeki konaklama imkanı ile AKRA V, Akdeniz kıyısına sadece 300 metre mesafede yer alıyor. Akra V'de konaklayan tüm misafirler, Akra Antalya'nın da tüm hizmetlerinden yararlanabiliyor. ForFun Eğlence Merkezi, Başka Ol Kitap ve Bisiklet Kafe ve 'Evcil Hayvan Dostu' uygulaması ile Akra V, keyifli, konforlu ve güvenli bir konaklama imkanı sunuyor.

YEPYENİ BİR AKRA SORGUN DENEYİMİ

Antalya'nın tarihi Side bölgesinde, Akdeniz'in sonsuz mavisine sahip büyüleyici manzarası ile Akra Sorgun, kapsamlı bir renovasyon sürecinin ardından, yenilenen yüzüyle kapılarını açtı. Akra Sorgun, yeni teknolojilerle donatılan odaları, konforu ön planda tutan mobilyaları ve üst segment minibar seçenekleri ile her misafire özel geniş alanlar sunuyor. Yetişkin, aile ve karma alan seçenekleriyle Akra Sorgun, aynı anda farklı tercihlere hitap ediyor. Akra Sorgun'un eğlence dolu dünyasında hem bebekler hem de çocuklar için büyük ayrıcalıklar yer alıyor.

DÖRT MEVSİM TATİL KEYFİ

Geleneksel kalite ve nitelikli hizmet anlayışını yeniden yorumlayan Akra Kemer, konuklarını özgün, şık ve yepyeni bir tatil anlayışıyla karşılıyor. 11 farklı tipte 360 odası ile farklı ihtiyaç ve zevkleri gözeterek tasarlanan Akra Kemer, kişiselleştirilmiş konfor ve deneyimi ön planda tutuyor. Her damak zevkine hitap eden zengin mutfağının yanı sıra Bisiklet Dostu Otel Sertifikası ile tatilini pedallayarak geçirmek isteyen sporseverlerin adresi oluyor. 12 ay boyunca hizmet veren Akra Kemer 1200 metrekare genişliğinde üçe bölünebilen balo salonu ve diğer toplantı salonları ile kongre, seminer, toplantı, araç lansmanı ve özel etkinlikler gibi birçok organizasyona da ev sahipliği yapıyor.

DUYGU VE DENEYİMLERLE DOLU BİR DÜNYA

Ege'nin eşsiz güzelliklerinden ilham alan Akra Fethiye, duygu ve deneyimleri ön plana çıkaran yaşam tarzı ile farklılaşıyor, misafirlerine sıradan bir tatilin çok ötesini yaşatıyor. Güne deniz manzarası eşliğinde başlayan misafirler, eğlenceli ve keyif dolu anlara hazırlanıyor.

418 odası bulunan Akra Fethiye'de aile süitlerinden kapıları masmavi havuza açılan swim-up odalara kadar aile, yetişkin ve karma gibi her misafirine hitap eden bölümler yer alıyor. Ayrıcalıklı dünyasını konfor ile bir araya getiren Akra Fethiye, çocuk kulübü ve çocuk havuzları ile küçük misafirlerinin eğlence dolu bir tatil geçirmesini sağlıyor.

SIĞLA ORMANLARI İÇERİSİNDE HUZUR

Tüm duyulara hitap eden sınırsız bir tatil imkanı sunan Akra Fethiye The Residence, Sığla ormanlarının içindeki huzur dolu eşsiz konumu ve özel ayrıcalıklarla hazırlanmış Adult Only konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Rüya gibi gün batımları, lüks ve konforu bir araya getiren alanları ve içten servisleri ile Akra Fethiye The Residence, şık ve modern detaylarla dolu odalarında ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Restoran ve barlarında gün boyu devam eden lezzet şöleni ise misafirlerini unutulmaz bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KONSEPTLİ AKRA DİDİM GELİYOR

Grubun bir diğer projesi Akra Didim, inşaatından operasyonuna kadar tamamen sürdürülebilir malzeme ve uygulamalara sahip. 2026'da açılması planlanan otel, bölgenin tarihi ve kültürel yapısına uyum sağlayan Ekolojik Ege Köyü mimarisi doğrultusunda hayata geçiriliyor. Akra Didim'de, çocuklar ve aileleri için planlanan kültür ve sanat köyü binaları da tamamen ekolojik malzemelerle üretilecek. Misafirlerinin kış aylarında da bölgenin hava kalitesi ve mevsim koşulları sebebiyle tercih edebileceği Akra Didim, 12 ay boyunca hizmet verecek.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN KAPSAMI GENİŞLİYOR

Akra Hotels sürdürülebilirlik tarafında önemli adımlar gerçekleştiriyor. Akra Hotels, güneş enerjisi santralleri projeleri kapsamında 4.3 MW gücündeki ilk santralini faaliyete aldı. Toplam 16.1 MW kurulu gücü bulunan santrallerin ise önümüzdeki aylarda devreye alınması planlanıyor. Yatırımlar tamamlandığında yıllık elektrik tüketiminin yüzde 95'ini Akra'nın ürettiği yenilenebilir enerji ile karşılanacak. Gri Su Geri Kazanım Projesi ile yağmur ve sarf sularını arıtarak bahçe sulamalarında kullanan Akra, bu sayede %30 su tasarrufu hedefliyor. Bahçelerde su tasarrufu sağlayan Zoysia Japonica çim kullanılıyor. Kurakçıl peyzaj ile bahçe gübre kullanımı %98.4 azaltılıyor. Mutfakta da sıfır atık kapsamında sebze artıkları baharat haline dönüştürülüyor, kök sebze artıkları ise sos yapımında kullanılıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR