USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sosyal Fayda

18 Ekim 2021 16:46
AA

Sabancı Topluluğu'nun YarınBizim Projesi ikinci dönem başvuruları başladı

Sabancı Topluluğu'nun hayata geçirdiği YarınBizim Projesi ikinci dönem başvuruları başladı.

Sabancı Topluluğu'nun YarınBizim Projesi ikinci dönem başvuruları başladı

Sabancı Holding'den yapılan açıklamaya göre, sağlık çalışanlarının çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak, onları yaşama ve kariyer sürecine hazırlamak amacıyla hayata geçirilen YarınBizim Projesi, bu yıl da gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Ailesinden en az biri sağlık çalışanı olan ve üniversite sınavına hazırlanan gençlerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklerken, onları gelecek kariyerlerine hazırlamak amacıyla tasarlanan projeye başvurular 13 Ekim'de başladı. Kariyer planlaması ve meslek tanıtımlarının yanı sıra kişisel farkındalık ve motivasyon eğitimleriyle gençlerin bu zorlu süreci en kolay şekilde geçirmelerinin hedeflendiği projenin bu yılki odağında ise "sorumlu gençlik" bulunuyor.

Geçen yıl olduğu gibi 2021'de de Sabancı Gönüllüleri'nin yanı sıra medya ve kamuoyunun önde gelen birçok isminin destek verdiği proje, zengin içeriği, kariyer destek programları ve kişisel gelişim eğitimleriyle gençlerin geleceğe hazırlanmasına katkı sağlıyor.

Gönüllülüğün gücünden ilham alarak tasarlanan "mentorluk paydaşlığı" kapsamında her bir gencin gelecek hayaline uygun olarak atanan mentorlar, bilgi birikimleri ve ilham veren hikayeleriyle gençlere rol model olmayı sürdürüyor. Sabancı Topluluğu'nun sahip olduğu ileri teknolojinin tüm imkanlarının da seferber edildiği proje, gençlerin bu zorlu dönemde eğitim sürecine destek olurken, aynı zamanda yeteneklerini keşfetme, yetkinliklerini geliştirme, potansiyellerini yükseltme ve öğrenim süreçlerini yönetmelerine de destek sağlıyor.

Birleşmiş Milletler'in dünyadaki gönüllülük faaliyetlerinin desteklemesi amacıyla geçen yıl gerçekleştirdiği toplantıya Türkiye ve bölgesinden davet edilen tek şirket olan Sabancı Topluluğu, Sabancı Gönüllüleri programı ile "en iyi uygulama" örnekleri arasında seçilmişti. Topluluk, 90 yılı aşan kültürel mirasıyla Türkiye'nin toplumsal kalkınmasına önayak olan, insana ve topluma dokunan projelere öncülük etmeyi sürdürme vizyonunu YarınBizim Projesi ile de devam ettiriyor.

31 Ekim'e kadar başvuruların devam edeceği projeye, sağlık çalışanlarının 12'nci sınıfında okuyan ve üniversiteye hazırlanan lise mezunu çocuklarıyla kardeşleri katılabiliyor.

Gençlerin projeye katılmak için https://yarinbizim.com/menti-basvuru-formu.html adresinden katılım formunu doldurmaları yeterli olacak.

EN ÇOK OKUNANLAR