USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

03 Haziran 2016 09:06

Univera’dan Ramazan Kampanyası

Univera, Mobil Satış Dağıtım yazılımı Webplus Distribution lisanslarında, Ramazan Ayı boyunca, firmalara %40 indirim sağlıyor.

Univera’dan Ramazan Kampanyası

Uzun yıllardır Mobil Satış Dağıtım yazılımı konusunda büyük firmalara hizmet veren Univera, Webplus Distribution ile KOBİ ölçekli firmalara da satış operasyonlarında, maliyet ve zaman tasarrufu sağlıyor.

Firmaların, ana firma ya da distribütör personelinin mobil cihazlar üzerinden sipariş toplama ve sıcak/soğuk satış, tahsilat, cari hesap izleme, dağıtım planlaması, stok yönetimi  gibi işlemleri hızlıca yapabilmelerini sağlayan Webplus, perakende satış noktalarındaki satış koşullarının, ana firmanın üst yönetimince denetlenebilmesi, tüm satış noktaları verilerine hakim olunabilmesi, mevcut verilerden gerekli analizler ve değerlendirmelerin yapılarak sağlıklı yönetsel kararlara ulaşılabilmesi amacıyla geliştirilmiş bir iş yazılımıdır. Webplus’ın firmalara sunduğu bu yetenekleri sayesinde, firmalar satış operasyonlarında birçok avantaja sahip oluyor.

Univera, Ramazan Ayı için hazırladığı kampanyası ile tüm Webplus lisanslarında, kullanıcılara %40 indirim avantajı ile bu yetenekli ürünü sunuyor.

Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin kampanya ile ilgili olarak; “1992’den günümüze, yüzlerce firmaya başarılı projeler yaptık. Çalıştığımız büyük firmalardan da birçok şey öğrendik. Bu tecrübemizi de KOBİ ölçekli firmalar için Webplus Distribution’da kullandık; çünkü mobil satış dağıtım sisteminin etkili kullanıldığı sürece, firmalara büyük katkılar sağladığını biliyoruz. Ekonominin lokomotifi konumundaki KOBİ’lerin de küçük yatırımlarla bu çözümü kullanmalarına imkan sağlıyoruz. Ramazan Kampanyamız ile sağladığımız %40 indirim de mobil satışım dağıtım çözümü kullanmak isteyen firmalar için büyük fırsat.” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR