USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

25 Kasım 2021 11:20
Umut Çelik

Majorel, Mayen'i satın aldı

Uçtan uca müşteri deneyimi (CX) çözümlerinin önde gelen grubu Majorel, Mayen'in yüzde 80'ini satın aldı

Majorel, Mayen'i satın aldı

Soner Cesur, "Majorel ailesine katılmak, dünyanın en önde gelen CX çözümleri sağlayıcılarından birinin parçası olmanın tüm avantajlarını bir araya getiriyor; daha da fazla uzmanlığa, kaynağa ve fırsata erişim imkanı bulmak, insan odaklı kültürlerle bir araya gelmek demek. Majorel hikayesinin bir parçası olacağımız için hepimiz adına çok heyecanlıyım. Bu birleşme, Türkiye organizasyonundaki tüm çalışanlar için genişletilmiş ve farklı sorumluluklar demek."

Majorel Group CEO'su Thomas Mackenbrock şunları söyledi: "Mayen'in 3 bin 500'den fazla ekip üyesini Majorel ailesine dahil etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu satın alma, özellikle yakın kıyı (nearshore) hizmetlerle ilgili olarak, EMEA'da zaten lider konumumuzu daha da pekiştiriyor. Ayrıca, Mayen ekibinin derin CX (müşteri deneyimi) uzmanlığı aracılığıyla uluslararası müşterilerimize - özellikle küresel internet sektöründe - genişletilmiş hizmetler sunmamıza olanak tanıyor."

Satın alma sonrasında Mayen, Majorel'in Almanya ve Doğu Avrupa Bölgesine bağlı olacak ve yoluna "Majorel Türkiye" olarak devam edecek. Türkiye CEO'su Soner Cesur mevcut görevine devam ederken, ayrıca yeni dönemde Majorel Türkiye'nin bağlı olacağı Almanya ve Doğu Avrupa Bölgesinin Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilave bir sorumluluk alacak.

EN ÇOK OKUNANLAR