USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

18 Kasım 2021 13:54
Umut Çelik

Dünya kimya sektörü İstanbul'da bir araya geliyor

Artkim Fuarcılık, 25-27 Kasım tarihleri arasında aynı anda gerçekleştireceği altı fuar ile dünya kimya sektörünü İstanbul'a taşıyacak.

Dünya kimya sektörü İstanbul'da bir araya geliyor

Artkim Fuarcılık, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenleyeceği 7. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı Putech Eurasia 2021, 5. Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Eurasian Composites Show 2021, Teknik Köpük Endüstrisi ve Teknolojileri Fuarı Foam Eurasia, Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı Adhesive &Bonding Eurasia, 6. Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı PaintExpo Eurasia, 5. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia fuarlarında sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Birçok yeni teknolojinin, ürün ve ilklerin tanıtılacağı fuarlara ev sahipliği yapacak Artkim Fuarcılık, kimya sektöründen 200'ün üzerinde firmanın katılacağı ve üç gün sürecek etkinliklerde 10 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor.

Fuarlar konferans, panel ve workshoplarla sektör zirvesine dönüşecek

Fuarlarda, sektörün ulusal ve uluslararası önemli temsilcilerinin yanı sıra bürokratların da konuşmacı olarak katılacağı konferans, panel ve workshoplar da düzenlenecek. Sektör profesyonellerinin deneyimlerini katılımcılarla paylaşacağı konferans, panel ve workshoplar, gelecek beklentileri ve sektör sorunlarının da masaya yatırılacağı sektör zirvesine dönüşecek.

Sektörün büyümesine ön ayak oluyor

Gerçekleştirilecek fuarlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Artkim Fuarcılık Genel Müdürü Cengiz Yaman, "Şirket olarak bugüne kadar düzenlediğimiz fuarlarda birçok ilki gerçekleştirdik. Kimya sektörüne kazandırdığımız on üç fuarla sektörün gelişimine ve ülke ekonomisine katkılarımızı sunduk, sektör için katma değer olduk. Yüzlerce B2B iş birliğine ev sahipliği yaptık. Bu yıl aynı anda gerçekleştireceğimiz altı fuar ile yine sektörün gelişimine ön ayak olacağız ve ülkemizin ticaret hacmine katkılarımızı sunacağız. 200'ün üzerinde firmayı ağırlayacağımız fuarlarımız ile sektörün büyümesine katkı sağlamayı hedefliyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR