USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kültür&Sanat

23 Haziran 2024 18:53

Devrim Erbil'in 'Inspirations' sergisi İstanbul Sinema Müzesi'nde sanatseverlerle buluşuyor

Usta Ressam Devrim Erbil'in 60 yıllık sanat hayatına eşlik etmiş 34 sanatçının da eserleriyle katkıda bulunduğu 'Inspirations' sergisi, 31 Temmuz'a kadar İstanbul Sinema Müzesi Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilir.

Devrim Erbil'in 'Inspirations' sergisi İstanbul Sinema Müzesi'nde sanatseverlerle buluşuyor

Devrim Erbil'in 60. sanat yılını kutlamak amacıyla hayata geçirilen 'Inspirations' sergisi, İstanbul Sinema Müzesi'nde sergileniyor.

Devrim Erbil'in yağlı boya, ipek halı ve NFT gibi farklı tekniklerle ürettiği ve daha önce hiç sergilenmemiş eserlerinin yanı sıra usta ismin 60 yıl içerisinde birlikte yol yürüdüğü değerli 34 sanatçının eserleri de modern sanat tutkunlarını benzersiz bir modern sanat deneyimi yaşatacak.

Sergide; A. Cem Şahin, Aydın Ayan, Bahri Genç, Beste Alperat, Can Ayan, Celalettin Tandoğdu, Çiğdem Erbil, Emirhan Bıçakcı, Ercüment Kalmık, Eren Eyüboğlu, Ergin İnan, Erol Evgin, Esra Meral, Fethi Arda, Gülten İmamoğlu, Hanefi Yeter, Kudret Türküm, Memiş Aslan, Mustafa Pilevneli, Nezih Çavuşoğlu, Nezir Korkmaz, Renk Erbil, Sadık Altınok, Saime Taktak, Şebnem Bahar, Süleyman Saim Tekcan, Tanju Demirci, Turan Erol, Yasemin Öztürk, Zühtü Müridoğlu'nun eserleri de yer alıyor.

(Ressam Devrim Erbil)

EN ÇOK OKUNANLAR