USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

KAPAK

06 Ocak 2022 12:43

2021'e ödüllerle veda ettik…

2021 yılı herkes gibi bizim için de kolay olmadı. Alışmaya çalıştığımız pandemi şartları içerisinde hem dergimizi hem de dijital etkinliklerimizi yıl boyunca yapmaya devam ettik. Turkcell ana sponsorluğunda yılın son ayında gerçekleştirmek üzere planladığımız iki çok anlamı ve iş dünyası için önemli etkinliğimizi ise sizlerin de katılımlarıyla çok keyifli atmosferlerde gerçekleştirdik. Hem uzun bir aradan sonra yüz yüze görüşmenin heyecanı hem de ödüllerin motivasyonu 2021'e her şeye rağmen güzel veda etmemize vesile oldu.

Ne mutlu ki 23 yıldır sizler tarafından referans bir kaynak olarak değerlendiriliyoruz. Bizlere olan güveninizin ve yüklediğiniz sorumluluğun doğal bir getirisi olarak emeklerin ve başarıların karşılıksız kalmaması gerektiğini biliyoruz. Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz ve gelenekselleşmesini arzuladığımız Platin İş Kitapları Ödülleri ile ülkemizin iş hayatına ışık tutan yayınevlerimizi ve yazarlarımızı geniş kitlelerle buluşturmayı amaçladık. Çünkü 2023 hedeflerine ilerlediğimiz bu süreçte ülkemizin amaçlarını ve hedeflerini inşa ettiği temellerden biri de hiç şüphe yok ki kültürel gelişim... Bu doğrultuda düzenlediğimiz bu ödül töreni ile iş kitapları yayıncılığının önemine bir kez daha dikkatleri çektik.

"Araştırmaların, bilimsel çalışmaların, paylaşılan tecrübelerin, başarı hikayelerinin kıymetinin ve eğitimin öneminin farkındayız"

Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Global 100 Ödülleri ise 'eğitim' temasıyla sahipleriyle buluştu. Sürdürülebilir kurum içi eğitim stratejileri geliştiren 10 şirketimizin ödüllendirildiği geceden sonra inanıyoruz ki 2022 ve sonrasında yıldızı parlayacak kurumsal eğitimlerin geleceğine de ışık tutmuş olacağız.

Bu iki büyük organizasyonda da ana sponsorumuz olan Turkcell'e, Türkmedya kurumsal iletişim ekibimize, Platin Dergisi ekip arkadaşlarıma, 24 TV yayın ekibine ve tüm katılımcılarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum.