USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

İş Dünyası Haberleri

08 Ocak 2022 12:18
Akşam

Anlaşma CES'te imzalandı! Togg dijital dünyaya zincirle bağlandı

CES'te yeni modelinin örtüsünü kaldıran Togg, Ava Labs ile güvenli ödeme sistemlerinden yeni sistem navigasyona kadar kullanılacak blok zincir teknolojisi için anlaşma imzaladığını açıkladı.

Anlaşma CES'te imzalandı! Togg dijital dünyaya zincirle bağlandı

Bir otomobilden daha fazlası yola çıkan Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ve Avalanche blok zincirini geliştiren Ava Labs, akıllı kontratlar ile güvenli ve hızlı mobilite hizmetleri geliştirmek üzere stratejik bir ortaklığa imza attı. Las Vegas'taki CES 2022'de duyurulan işbirliği, yeni nesil mobilite hizmetlerinde bir ilk olacak. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, mobilite dünyasında dijital ekonominin rolünün arttığını belirterek "İlk günden beri Togg kullanıcıları için yeni nesil dijital mobilite çözümleri geliştiriyoruz. Ava Labs'la yaptığımız işbirliği de Togg kullanıcılarının deneyimini başka bir noktaya taşımak üzerine kurgulanıyor. Tüm mobilite ekosistemine dahil olan iş ortakları, hatta Togg sahibi olmayanlar da bu platformdan yararlanabilecek" ifadelerini kullandı.

İŞLEMLER ONLINE OLACAK

Mobil telefonlarda son 15 yılda yaşanan değişim otomotivde yaşanıyor. Intermodal olarak adlandırılan karma modele sahip Togg Navigasyon sistemi sayesinde kullanıcılar farklı ulaşım çözümleriyle seyahat etme imkanına sahip olacak. Kullanıcılar, Togg akıllı cihazlarını önceden rezerve edilmiş şarj istasyonunda park ettikten sonra scooter ile yolculuğa devam edebilecek, yakınında alışveriş yapabilecek.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş anlaşmayı CES'te duyurdu.

GÜVENLİ ÖDEME

Bu ürün ve hizmetler karşılığında da Togg akıllı cihazın kullandığı blok zinciri teknolojisi ve akıllı kontratlar ile hızlı ve güvenli bir şekilde işlem yapabilecek. Araçta yapılan bakım ve değişen parçalar blok zinciri üzerinde tutulacak.

EN ÇOK OKUNANLAR