USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Enerji Haberleri

23 Temmuz 2024 14:58

"Sürdürülebilir enerji projelerimizi genişleteceğiz"

Ar-Ge çalışmaları ile fark yaratan ürünler tasarlarken, yerli ve milli ürünleri ile de ülke ekonomisine katkı sağladıklarını belirten CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Sürdürülebilir enerji alanındaki projelerimizi genişletmeyi planlıyoruz” diyor.

"Sürdürülebilir enerji projelerimizi genişleteceğiz"

Ürün gamını her geçen gün genişleterek, yatırımlarını da hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve bu ihtiyaçlara yönelik çözümler üretebilmek adına çalışmalarına hızla devam ettiklerini söylüyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakma amacıyla çalıştıklarını ifade eden Sarvan, "Güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yaşadığımız dünyanın enerji ihtiyacını sağlıklı ve temiz kaynaklarla karşılamayı ve güneş enerjisi kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Yıllık 1.8 GW'lık güneş paneli üretim kapasitemiz ve yerli ürünlerimizle ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz" diyor.

YENİLENEBİLİR ENERJİYE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Güneş enerjisini her alanda kullanmak üzere ürünler geliştirdiklerini dile getiren Sarvan, yerli ve milli ürünler geliştirmeye özen göstererek, CW Enerji markasını tüm dünyaya tanıtma amacında olduklarını kaydediyor. İnsan kaynağına ve fabrikalarına sürekli yatırım yaptıklarını ifade eden Sarvan, "Firmamız yenilenebilir enerjiye yatırım yapmaya devam ediyor. Bünyemizde güneş panelleri, inverterler, şarj kontrol cihazları, solar paketler, solar ekipmanları, enerji depolama çözümleri, ısıtma ve soğutma, elektrikli araç şarj istasyonları gibi ürünlerimiz var ve bu ürünlere her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Bu süreçte çevre dostu yatırımcıları hedefleyerek, sürdürülebilir enerji alanındaki projelerimizi genişletmeyi planlıyoruz. Faaliyet alanımız olan güneş enerjisi, sürdürülebilir enerji kaynaklarımızın başında geliyor. Çalışmalarımızla hem ülkemizin yenilenebilir enerji kapasitesini artırmayı hem de enerji bağımsızlığına katkı sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

"Yaşadığımız dünyanın enerji ihtiyacını sağlıklı ve temiz kaynaklarla karşılamayı ve güneş enerjisi kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Yıllık 1.8 GW'lık güneş paneli üretim kapasitemiz ve yerli ürünlerimizle ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz"

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM

Çevre dostu, temiz enerji kaynağı olan ve güneş gibi sınırsız özellikteki bir kaynaktan sonuna kadar faydalanılması gerektiğine dikkat çeken Sarvan, şunları kaydediyor: "Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek yenilikçi ve kaliteli ürünler tasarlamaya devam ediyoruz. Ar-Ge Merkezi'mizde inovasyonu ve gelişimi faaliyetlerimizin odağına alarak, yeni ürün geliştirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çevreci projeler, özgün tasarımlarımız ile enerji sektöründeki yerli kaynak payını artırmayı hedefliyoruz. Yerli ve milli üretimimiz ve 'Güneşin olduğu her yerdeyiz' sloganımızla Türkiye'nin güneş enerjisi hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmaya her zaman devam edeceğiz."

EN ÇOK OKUNANLAR