USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

17 Haziran 2021 16:46
Umut Çelik

Turkcell ana sponsorluğunda 'Dijital Dönüşüm Zirvesi' gerçekleştirildi

Turkcell ana sponsorluğunda, Platin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oya Yalıman'ın moderatörlüğünde Dijital Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi.

Turkcell ana sponsorluğunda 'Dijital Dönüşüm Zirvesi' gerçekleştirildi

2021 ve sonrasına yön verecek dijital dönüşüm trendleri ve uygulamalarının konuşulduğu zirveye; Turkcell Dijital İş Servisleri Kurumsal Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ömer Ferit Gazimihal, and Change Değişim Yönetimi Eğitmeni Hamdi İstanbullu, Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Üye İş Yeri ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Özgür Altan ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ katıldı.

Tüm dünyayı hazırlıksız yakalayan Covid-19 pandemisi; iş dünyasına, dijital dünyaya her yönüyle hakim olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Üretim-hizmet akışlarında dijital dünyaya adapte olamayan markaların rekabette geri kaldığı, bu alanda gerekli önlemleri çok öncesinden alarak değişime adapte olan markaların ise açık ara öne çıktıları bir dönemden geçiyoruz. Platin Dergisi'nin gerçekleştirdiği zirvede, dijital dönüşümün bugünü ve yarını masaya yatırıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR