USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

28 Ağustos 2021 14:41

Zxyel'in ağ çözümleri iletişim altyapısına güç veriyor

Kurumların tüm ağ ihtiyaçları için geliştirilen Zyxel Nebula Platformu, eğitimden turizme kadar farklı endüstrilerden pek çok firma tarafından tercih ediliyor

Zxyel'in ağ çözümleri iletişim altyapısına güç veriyor

venli, yapay zeka ve bulut destekli iş ve ev ağı çözümleri lideri Zyxel'in Nebula platformu, tüm ağ ihtiyaçları için geliştirilmiş uçtan uca bir çözüm sunuyor. Kolay kurulum ve yönetim imkanı sunan Nebula ürün ailesi; kablosuz access point, switch ve güvenlik çözümlerini kapsayan özellikleri sayesinde esnek olarak birçok farklı kullanım alanına hitap ediyor. BT ekibi sınırlı kaynaklara sahip olan ya da hiç bulunmayan kurumlar, Nebula platformuyla zahmetsiz şekilde ağ yönetimini gerçekleştirebiliyorlar. Yoğun teknik bilgi gerekmeksizin, Nebula Kontrol Merkezi aracılığıyla kurulum yapabilmek mümkün oluyor. Üniversiteler, kolejler, hastaneler ve oteller gibi çok kullanıcılı yoğun ağların yönetim ve kontrol süreçlerini de ciddi şekilde kolaylaştıran, eğitimden turizme farklı endüstrilerden Zyxel'in yenilikçi çözümü Nebula'yı tercih eden birçok firma, bu sayede iletişim altyapılarını güçlendirerek başarı hikayelerine imza atıyor.

MODERN OKUL KAMPÜSLERİNİN İLETİŞİM ALTYAPILARI ZYXEL'E EMANET

Kesintisiz ağ bağlantıları, pandemi ile hibrit eğitimin en önemli kriterlerinden biri olarak karşımıza çıktı. Zyxel, bu noktada hibrit eğitime geçiş sürecinde okullara ihtiyaç duydukları desteği vererek onların yanında oldu. Yeni nesil eğitim kampüslerinin ilkini Bornova'da açan MEV Koleji; hızlı bir iletişim sunmanın yanında, esnek ve kolay yönetilebilir bir altyapı için Zyxel Networks ürünlerini tercih etti. Gerçekleştirilen proje ile MEV Koleji Özel Bornova Okulları Kampüsü'nün kablolu ve kablosuz ağ altyapısı Nebula uyumlu Zyxel ürünleri ile oluşturuldu. Böylece kampüs her noktadan en gelişmiş eğitim teknolojilerini destekleyecek bir iletişim altyapısına sahip oldu.

TURİZM SEKTÖRÜNDE DOĞRU İNTERNET ALTYAPISI VERİMLİLİĞİ GETİRİYOR

Doğru internet altyapısı ile kesintisiz bir internet deneyimi, eğitim sektöründe olduğu gibi turizm sektöründe de müşteri memnuniyeti açısından son derece önemli. Bu durumun farkında olan ve gerçekleştirdiği dijital dönüşüm projesi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen Marmaris Grand Yazıcı Club Turban da iletişim altyapısını Zyxel'e emanet etti. Zyxel'in Nebula uyumlu yeni nesil ürünleri ile iletişim altyapısı yenilenen ve böylece dinamik bir yapıya kavuşan tatil beldesi, kurum genelinde iletişim performansını üst seviyeye çıkararak iş verimliliğinde artış sağladı.

ÜRETİM SEKTÖRÜNDE MÜŞTERİ DENEYİMİNİ ÜST SEVİYEYE TAŞIDI

Üretim sektörü de pandemi sonrası dönemde iletişim altyapılarını gözden geçirdi. Çalışanlar için hızlı ve yüksek hızda internet erişiminden ağın tek bir noktadan yönetilebilmesine kadar altyapı konusunda Zyxel'in desteğini alan sektörün önemli kurumları rekabette fark yarattılar. Kurumların ambalaj ihtiyaçlarına değer katmak için farklı kategoride ürün geliştiren Pilenpak da iletişim altyapısını Zyxel ürünleriyle güçlendirilen firmalar arasında yerini aldı. Proje kapsamında fabrikanın tüm network altyapısı yeniden kuruldu ve ve aktif ağ cihazları çok rahat kontrol edilebilir ve yönetilebilir duruma getirildi. İnternet iletişim ağ altyapısını, Zyxel ürünleri ile yenilemesinin ardından Pilenpak, müşteri memnuniyetini de en üst seviyeye taşıdı.

EN ÇOK OKUNANLAR