USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

28 Temmuz 2021 13:35
Umut Çelik

Zoom Apps ve Zoom Events, genel kullanıma açıldı

Zoom, Zoom Apps ve Zoom Events'in genel kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Zoom Apps ve Zoom Events, genel kullanıma açıldı

Üçüncü taraf uygulamalarını Zoom Meetings ve masaüstü istemci deneyimine sorunsuz bir şekilde entegre eden Zoom Apps, hibrit çalışanların platform deneyimine daha fazla iş birliği, üretkenlik ve eğlence katacak. Zoom Events ise, geniş kitlelere ulaşıp, onlarla etkileşim kurmak için çeşitli sanal etkinlikler oluşturabileceğiniz hepsi bir arada bir platform deneyimi sunuyor.

Zoom'un kurucusu ve CEO'su Eric S. Yuan, "Tüm dünyanın şimdi ve gelecek için iş gücünü güçlendirerek, hibrit çalışmayı benimsediği bugünlerde, platform vizyonumuzun Zoom Apps ve Zoom Events aracılığıyla hayata geçtiğini görmekten heyecan duyuyorum. Bu yenilikler ile kullanıcılar, çalışma arkadaşları, müşterileri, arkadaşları ve aile üyeleriyle etkileşim kurma yöntemlerini geliştirecek, eğlence ve esenlik unsurlarını korurken, üretkenlik ve iş birliğini güçlendirecek" dedi.

Frost & Sullivan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Roopam Jain, "Zoom Apps ve Zoom Events, Zoom'un değer teklifini ve kitlelere erişimini genişletmede kritik roller üstlenecek. Bu çözümler kullanıcılara görüntülü iletişimde daha fazlasını başarabilmeleri konusunda destek olacak. Aynı zamanda Zoom'un; müşterilerinin, uygulamalar, entegrasyonlar, etkinlikler veya diğer hizmetler aracılığıyla tamamen kendi platformunda iş yaratmasına ve büyütmesine olanak sağlamaya odaklandığının bir kanıtıdır" şeklinde konuştu.

EN ÇOK OKUNANLAR