USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

05 Mart 2021 13:51

Sunny, SeeTalk ile mikrofon ve prompteri bir araya getirdi

Sunny, topluluk önünde yapılan konuşmaları daha etkileyici hale getirmek amacıyla mikrofon ve prompter teknolojisini bir araya getiren SeeTalk isimli ürününü duyurdu.

Sunny, SeeTalk ile mikrofon ve prompteri bir araya getirdi

Sunny Elektronik Pazarlama ve Ürün Kategori Direktörü Arif Yıldırım, etkinlikte yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilen, kullanım ve pazar testleri başarıyla tamamlanan SeeTalk'u paylaşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtiyor.

Teknoloji sektöründe 40 yılı aşkın süredir yüzde 100 yerli sermaye ve üretim gücü kullanarak global markalar kazandıran Sunny Elektronik, geliştirdiği yeni nesil ürünlerle teknolojide yeni kategoriler yaratıyor. SeeTalk'un getirdiği bu teknoloji ile Sunny Elektronik dünyada ve Türkiye'de ilk olan bu yeniliğe imza attı.

Sınıfında bir ilk Üründe; 5 inç dokunmatik yüksek çözünürlüklü LED ekranı, profesyonel senkron çift mikrofonu, kullanıcı dostu Android arayüzü bir araya getirdiklerini aktaran Sunny Elektronik Pazarlama ve Ürün Kategori Direktörü Arif Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "SeeTalk, topluluk önünde konuşma yaparken, konuşma metnine hakimiyeti artırmayı, rahat ve akıcı konuşma yapmayı sağlıyor. SeeTalk, sınıfında örneği olmayan dünyada ilk ve tek bir ürün. Ürünün ekranı yüksek kontrast oranına sahip. Yazının boyutu, rengi, arka planı göz konforuna göre ayarlanabiliyor. Ayrıca, SeeTalk'un kullanışlı bir kumandası bulunuyor."

50 bin adet satacaklar

SeeTalk'un sesi çok az ya da hiç kaybetmeden 1 metre çapındaki mesafesinden alabildiğini ifade eden Yıldırım, uğultu ve cızırtıları önleyerek temiz, anlaşılabilir bir konuşma yapılması sağlandığını aktarıyor. "Wi-Fi ve bluetooth bağlantı özelliklerine de sahip bulunuyor. İbadet yerlerinde vaaz ve kürsü konuşmaları, konferans, seminer gibi etkinlik konuşmaları, performans sanatları, stand-up, talk show ve YouTuber'lar için kullanılabilir" diyen Yıldırım, ürünü tasarlarken böyle bir kullanım alanı öngörmediklerini, ancak ürünün tanıtım çalışmaları sırasında YouTuber'ların büyük ilgi gösterdiğini kaydediyor. "Ürün şu anda online olarak satışa açılmış durumda. 2021 yılını 50 bin adetle tamamlamayı hedefliyoruz. Öte yandan, Türkiye'nin en büyük 3 tüketici elektroniği üreticisinden biriyiz. Çok büyük firmalarla global iş birliklerimiz var" diyen Yıldırım, bu iş birliklerini genişletme çalışmaları içerisinde çeşitli çalışmaları olduklarını ve akıllı telefonlar da dahil olmak üzere üretime başladıklarını söyleyerek sözlerine son veriyor.

EN ÇOK OKUNANLAR