USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

22 Ekim 2021 17:09
Umut Çelik

Pastavilla, makarnayı müziğe dönüştürdü

Türkiye'de ilk kez makarnanın sesini kaydederek müziğe dönüştüren Pastavilla, yeni reklam filminde hiç anlatılmayan bir hikayeyi gün yüzüne çıkarıyor.

Pastavilla, makarnayı müziğe dönüştürdü

Pastavilla, üç ayrı özel ses tanıma cihazı ve 10 nanometre hassasiyetinde lazer atışlarıyla ürünleri tanımlayarak, bunu sayısal verilerle birleştirip sese dönüştüren bir sistem geliştirerek makarnayı dile getiriyor.

"Lezzetin ritmini yarattık"

Pastavilla Genel Müdürü Dilara Arslan Ünlü, "Geçtiğimiz dönemde bir ilke imza atarak, yayınladığımız özel bir filmle rakiplerimizin bayramını kutlamış, hem sektörden hem de tüketicilerimizden anlamlı geri bildirimler almıştık. Yakın zamanda ise kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddete dikkat çekerek verdiğimiz mesajlarla büyük bir etki yarattık. Yenilikçi ve öncü olma ilkemizi yaptığımız her işle somut hale getiriyoruz. Bu ilkelerle hareket eden bir marka olarak bu kez makarnanın iç sesini bir müzik haline getirdik. Ana ürünümüz olan makarnaya yüksek teknolojik standartlarda hayat vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aylar süren bu projeyi çok büyük emeklerle tamamladık. Bu kez yine bir ilke imza atarak sıfırdan bir teknoloji geliştirdik. Durum buğdayı, irmik, su ve makarna taneleri olmak üzere dört temel içerikle lezzetin ritmini yarattık" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR