USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

02 Haziran 2021 18:46
Umut Çelik

Aynes Kolajen raflarda

Son yılların en trend takviyelerinden olan Kolajen ile süt ürünlerini birleştiren Aynes'in yeni ürün ailesi Aynes Kolajen raflarda yerini aldı.

Aynes Kolajen raflarda

Sofralarla buluşturduğu tüm ürünlerinde Anadolu'dan ilham alan Aynes'in, bir sene süren titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkardığı Kolajen ailesi; sütlü içecek, yoğurt ve ayran çeşitlerinden oluşuyor.

Çilekli, orman meyveli, çikolatalı ve naneli çeşitleriyle piyasaya çıkan Kolajen ürünlerinin, kısa sürede tüketicilerin gözdesi olmasını beklediklerini bildiren Aynes Gıda CEO'su Murat Hocalar;

"Aynes'in yeni kolajen ürünleri ile, yüksek bedellere satılan ve sınırlı sayıda insanın ulaşabildiği "Kolajen Takviyesi" artık herkesin ulaşabileceği en uygun koşullarda, her evde, her buzdolabında olabilecek" dedi.

Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Yazıhan danışmanlığıyla geliştirilen Aynes Kolajen, eklem sağlığınızı korumanıza yardım ederken, vücudunuzdaki kemik üretiminin artmasını destekliyor. Sağlıklı bağırsaklar ve microbiota'ya sahip olmak, kalp sağlığını korumak, saçların, cildin daha sağlıklı olması için oldukça önemli olan Kolajen, süt ve süt ürünleri ile beraber kullanıldığında kas ve kemiklere olan faydalı etkisi artıyor. #AynesleİyilikSağlık diyerek sağlık alanında bir iyilik hareketi gerçekleştiren Aynes; sütlü içecek, yoğurt ve ayran ürünlerini kolajen ile destekliyor.

Tüm ürünlerde sığır türü hidrolize kolajen peptidleri kullanılmış ve cilt, kemik ve kas dokusuna olumlu etkiler gösteren Tip1 ve kemik kolajen matriks yapısını destekleyen Tip 3 kolajen ile reçetelendirilmiş.

Kolajenin yanı sıra "D vitamini" ile zenginleştirilmiş çilekli, orman meyveli, çikolatalı ve naneli çeşitleri olan ürünlerin içeriğinde; sütlü içeceklerde 1620 mg, yoğurtta 1350mg ve ayranda 2970mg oranlarında kolajen bulunuyor.

Aynes'in yeni kolajen ürünleri ile, yüksek bedellere satılan ve sınırlı sayıda insanın ulaşabildiği "Kolajen Takviyesi" artık erişimi herkesin ulaşabileceği en uygun koşullarda, her evde, her buzdolabında olabilecek diyebiliriz.

AYNES'LE İYİLİK SAĞLIK GEZİSİ

Aynes'in geliştirdiği Kolajenli ürünleri yerinde görmek ve ürün içeriği hakkında detaylı bilgi almak için Şah Yaycı danışmanlığında; Ender Saraç, Siren Ertan, Balçiçek İlter, Akasya Asiltürkmen, Şebnem Burcuoğlu, Merve İpek Öztürk, Gurukafa Burak Kan, Nurcan İbrahimoğlu gibi isimlerin oluşturduğu kalabalık grup Denizli'deki Aynes Tesisleri'ni ziyaret etti.

Aynes Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Aynes CEO'su ve yöneticileri Aynes markasının yerel kalkınmaya katkısını katılımcılarla paylaştı.

Üretimi yerinde inceleyen katılımcılar, Aynes'in kolajenli ürünlerini deneyimlediler.

EN ÇOK OKUNANLAR