USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

12 Ağustos 2021 11:53

Aksan Kozmetik, Endüstri 4.0 yolculuğuna ‘Canias' ile çıkıyor

Aksan Kozmetik; Endüstri 4.0 sürecinde Canias teknolojileri ile yola devam etmeye karar verdi. İki firmanın yönetim kurulu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yeni iş birliği için imzalar atıldı

Aksan Kozmetik, Endüstri 4.0 yolculuğuna ‘Canias' ile çıkıyor

30 yılı aşkın tecrübesiyle dünya çapında binden fazla müşteri, 30 binin üzerinde kullanıcı ve 50'nin üzerinde iş ortağıyla 31 ülkede, 16 dilde hizmet veren Industrial Application Software (IAS), sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Aksan Kozmetik ile anlaştı. DeepFresh, Savon De Royal, Comfort Love, UltraFresh, Bebe Royal ve L'unique Paris markalarının üretici firması Aksan Kozmetik, iş süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yönetme kararı aldı. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve Aksan Kozmetik CEO/Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu ve Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdürü Servet Gerz'in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, iş birliğinin ilk adımı olan imzalar atıldı.

"TÜRK FİRMASI İLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"

Pek çok çözümü bütünleşik olarak, entegre bir yapı ile hizmete sunan IAS, firmaların dijital dönüş yolculuklarına rehberlik etmeye devam ediyor. Firma, son olarak sektörünün önde gelen firmalarından Aksan Kozmetik ile olan iş birliğini duyurdu. Toplantıda IAS ile olan iş birlikleri ve gelecek planları ile ilgili konuşan Aksan Kozmetik CEO'su Zafer Kutanoğlu, "IAS'nin global firmalara rakip, 32 yıllık bir Türk bir firması olması bizim için çok belirleyici oldu" yorumunda bulundu.

"Yazılım alanında hizmet veren bir Türk markasının, 30'u aşkın ülkede faaliyet gösteriyor ve dünyaca ünlü markalarla rekabet edebiliyor olması, bizler için de gurur verici" diyen Kutanoğlu; canias4.0'ın kendi yazılım geliştirme platformu TROIA'ya sahip olmasının çok büyük bir avantaj olduğunu vurguladı. IAS'nin müşterilerine açık kaynak kodu ile sunduğu TROIA'nın çok büyük bir hareket özgürlüğü sağladığına dikkat çeken Kutanoğlu; "Tüm bunların yanı sıra bir de referans araştırmaları yaptık. caniasERP kullanan firmalar ile temaslar kurduk. Onlardan da çok olumlu dönüşler aldık. Bu nedenle, bu yolculuğa içimiz rahat şekilde çıkıyoruz" açıklamasında bulundu.

ERP PROJESİNDE EKİP ÇALIŞMASI ÇOK ÖNEMLİ

Aksan Kozmetik Genel Müdürü Servet Gerz ise "Firma ihtiyaçlarının doğru analiz edilip, doğru yol haritalarının izlenebiliyor olması, karşılıklı iki firmanın da özverili çalışması, ürünün dinamik, hizmetinin iyi ve hata payının düşük olması çok önemli. Bu tarz projelerde küçük hatalar büyük karmaşalara neden olabiliyor. Bu nedenle bu tip işler, tecrübeli ekiplerin titizlikle çalışmasını gerektiriyor. IAS'nin ekibi ile sağlıklı bir proje süreci geçireceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNANLAR