USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

26 Aralık 2021 12:54

“Modelimiz, şirketlere yüzde 30 tasarruf sağlıyor”

Pandemi süreciyle birlikte dünyadaki dijital evrim daha da hızlandı ve iş yapış şekilleri ve süreçlerinde büyük bir değişim meydana geldi. Champs Kurucusu ve Yöneticisi Mahir Tüzün ile yeni nesil çalışma platformları hakkında konuştuk

“Modelimiz, şirketlere yüzde 30 tasarruf sağlıyor”

* Tüketici destek hizmetleri konusunda yer ve zamandan bağımsız (freelance) olarak çalışmak isteyen marka elçilerini, şirketlerle bir araya getiren yeni nesil çalışma platformunuz hakkında neler söylemek istersiniz?

Pandemi uzaktan çalışma deneyimini kazandırdı ve bu da kazan-kazan düzenlemelerine olanak tanıyor. Hibrit ve karma model uygulayan şirketlerin sayısı yüzde 40'ı geçti. Bu yüzden tarafların yeni düzendeki ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak bir açılım olarak görüyoruz. Dünyada hızla büyüyen bu dönüşüme liderlik etmek vizyonuyla kurulduk. Çalışanların ve firmaların güvenli ortamda çalışmaları ve sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmeleri için Microsoft, Recruitee, Teramind, Bulutistan ve İdealearning gibi alanında lider teknoloji şirketler ile iş birliği yapıyoruz. Yönetim sistemi, yapay zekâ temelli robotik süreç ve dijital insanlara yatırım faaliyetleri geliştirmeyi planlarımıza dâhil ettik.

"ARTAN ÇEVİKLİK, İŞ YÜKÜNÜN ARTTIĞI DURUMLARDA ZAMAN KAYBINI ÖNLÜYOR"

* Bağımsız marka elçileri ile müşteri deneyiminde fark yaratan bir iş modeli vaat ediyorsunuz. Nedir bu bağımsız marka elçileri ve müşteri deneyiminde nasıl bir fark yaratacaklar?

Champs, yeni nesil çalışma koşullarını sağlayarak çalışanların memnuniyetini artırmak, şirketlerin de kaliteli ve hızlı çözümlere daha düşük maliyetle ulaşmasını sağlamak üzerine kurulu, yeni nesil bir bulut çalışma platformu. Ekibimiz müşteri ilişkileri yönetimi alanında deneyimli. Bu sistem, 7/24, çevik ve motive olmuş marka uzmanlarına erişmenizi sağlıyor. Çeviklik zaman kaybını önlüyor, israfı azaltıyor ve beklenmedik olaylar sırasında esneklik sağlıyor. Bu model şirketlere müşteri hizmetleri maliyetlerinde yüzde 30'a varan tasarruf fırsatları sunuyor.

"EN İYİ MÜŞTERİ DENEYİMİNİ YARATMAYA ODAKLI BİR ÇALIŞMA MODELİ OLUŞTURDUK"

* Şirketlerin talep artışı yaşadığı dönemlerde serbest çalışan modeli etkili olabilir mi?

Atıl zamanların ortadan kalktığı, istediğiniz zaman istediğiniz yerden, istediğiniz kaynakla çalışabileceğiniz bir ortam oluşturduk. GIG ekonomisinin avantajlarıyla şirketleri, personel çalıştırma yükümlülüğü altına girmeden konunun uzmanı kişilerle buluşturuyoruz. Yazılım, donanım üreticileri ve oyun desteği veren firmalar için yetkinlikleriyle; elektronik ticaret, havayolu ve telekomünikasyon firmaları için hızlı erişilebilir kaynak havuzu ile perakende sektöründe 7/24 ulaşılabilirliğiyle en iyi müşteri deneyimini yaratmaya odaklı bir model oluşturduk. Çalışan stresini önlüyor ve iş yerinde verimliliğin artmasına katkı sağlıyor, müşterilere yardıma ihtiyaç duyduğu zamanlar için ideal çözüm sunuyoruz. Uzaktan çalışma platformu uzmanlığıyla klasik yöntemlerin aksine marka elçilerinin gücüyle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarıyoruz.

* Yeni dönem hedeflerinizi özetler misiniz?

2021'de başladığımız hizmet ihracatını, Avrupa'daki hedef pazarlarda geliştirmek istiyoruz. 5 dilde verdiğimiz hizmeti 12 dile çıkararak, Avrupa'yı kapsayacak bir baz oluşturacağız. Bu bölgelerde yer alan farklı ülkelerin vatandaşlarına da iş imkânları sunan bir ekosistem meydana getirme hedefimize yaklaşıyoruz.

EN ÇOK OKUNANLAR