USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Gastronomi

15 Mayıs 2021 11:27
Umut Çelik

İstanbul'da ‘mesai' iddialı başladı

Lezzetleri, özel mezeleri ve mutfağıyla tarihi yarımada manzarasıyla Mesai, The Galata İstanbul - MGallery 'de hizmete girdi. Birçok farklı projeye imza atan yatırımcıları Gürol Yığar ve Alper Karavar'ın gerçekleştirdiği Mesai'nin, şehrin tarihi dokusunu günümüz çizgileriyle mimarisine yansıtan mekanda zaman geçirmek, geçmiş-geleceği aynı anda kalmayı hissettiriyor.

İstanbul'da ‘mesai' iddialı başladı

Türk Mutfağı'nın lezzet mirasının özenli servis anlayışıyla birleştiği Mesai Karaköy, misafirlerini geniş alan ve manzara keyfine davet ediyor. Özel sunumlarının yanı sıra özel tatlarıyla dikkat çeken mezeleri ile öne çıkmaya aday. Türk mutfağının benzersiz lezzet mirasının, kusursuz bir servis anlayışı ile birleştiği Karaköy Mesai, Anadolu'nun dört bir yanından coğrafi işaretli ürünlere yer verilen menüsü ile konuklarına lezzet dolu anlar vaat ederken, Türk mutfağını yeniden keşfetmeniz için sizleri bekliyor.

İş hayatını lüks ile buluşturan iç mekân

Bazıları istendiğinde birleştirilebilen, farklı büyüklükteki etkinlik ve görüşmeler için tasarlanan toplantı odaları ile, kokteyl ve yemek düzeninde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazır.

Geleneksel motiflerle bezeli iç mimarisi ile dikkat çeken Mesai Karaköy, Haftanın hergünü DJ performansı ile Türkçe müzik ezgileriyle, İstanbul'un coşkusunu ve gündüzden geceye değişen enerjisini yansıtıyor.

Karaköy Mesai yeni bir ocakbaşı anlayışı getiriyor

Konuklarına interaktif bir ortam yaratan Mesai'nin açılışı çok yakın bir süre içerisinde gerçekleştirilecek. Türk Mutfağı ve ocakbaşı konseptlerinin birlikte yer aldığı restoran içerisinde Türkiye'nin önemli lezzetleri de başrolde.

Güçlü kadro ile benzersiz deneyim

Taha Emrah Özçelik şefliğinde Mesai mutfağında özel menü ve tadlar ile farklı bir deneyim misafirlerini bekliyor. Müdür, Mühür, Mutabık gibi şefin özel spesiyal mezeleri şimdiden şehrin en çok konuşulanlarında yer alıyor. Mesai'nin operasyonunu gerçekleştiren Ömer Fatih Bozkaya ise tüm deneyimiyle Mesai'nin kadrosunda. Aynı zamanda ünlü radyocu, anlatıcı - yazar Yasemin Şefik'in kreatif tanıtımını üstlendiği Mesai'de müziklerinden, içeriğine kadar zamanda "an" duygusunun vurgusu öne planda yer alıyor.

Daha da güçlendirilirmiş tedbirlerle kapılarını açan olan Mesai Karaköy Istanbul, yaza öze alternatifleriyle bu yıl da şehirde tatilin vazgeçilmez adresi olacağa benziyor.

EN ÇOK OKUNANLAR