USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

02 Eylül 2021 17:15

Çeyrek asrı geride bırakan Tepe Emlak yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Kuruluşunun 25'inci yılını geride bırakan Tepe Emlak yatırım A.Ş. Türkiye'nin farklı bölgelerini AVM kültürü ile tanıştırarak gerçekleştirdiği her projede ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayal Olcay, çeyrek asıra sığdırdıkları projeleri ve geleceğe ilişkin hedefleri hakkında bilgiler verdi

Çeyrek asrı geride bırakan Tepe Emlak yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

* Tepe Emlak Yatırım olarak faaliyetlerinizden bahseder misiniz?

Tepe Emlak Yatırım olarak, 1996 yılından bu yana Bilkent Holding çatısı altında, organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeye imza atmış olmanın gururuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alışveriş merkezi ve varlık yönetimi hizmetlerimizin yanı sıra ticari alanlara proje ve konsept danışmanlığı yapıyor, alışveriş ve yaşam merkezlerindeki ticari alanların kiralanması konularında strateji odaklı düşünüp fark yaratmayı amaçlıyoruz. Hizmet verdiğimiz bütün alanlarda gerek kurumsal yapımız gerekse bağlı bulunduğumuz holding şirketlerinin sağladığı sinerjiyi avantaja dönüştürerek, yarattığımız çözümlerle çalıştığımız markalara değer katmanın yanı sıra birçok kişiye de istihdam imkânı yaratıyoruz. Alanında uzman kadromuzla AVM yatırımları, yönetimi ve proje danışmanlığı konularında sektördeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor, yeni ve uygulanmamış fikirlerle projelerimizde fark yaratıyor ve öncülük ediyoruz. Hizmet kalitesini en üst seviyede tutma bilinciyle, insana ve çevreye gösterdiğimiz saygının yanı sıra yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekânlarla yaşama ve markalara değer katıyor, yeni fikirler ve uygulamalar geliştiriyoruz.

* Bu sene 25.yılınızı kutluyorsunuz, 25 yıllık sürede yaşadığınız dönüm noktaları nelerdir?

Türkiye genelinde 11 alışveriş merkezine ait 1,5 milyon metrekarenin üzerinde arazi geliştirmiş, yaklaşık 750 bin metrekare alanda kiralama gerçekleştirip, 200 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlamış ve birçok projeye imza atmış bulunuyoruz. Pandemi döneminde, İş GYO A.Ş'nin mülk sahibi olduğu Ege Perla AVM'nin yönetim ve kiralama hizmetleriyle beraber konut & ofis bloklarının da yönetimini üstlendik. İDO terminal ve gemilerindeki ticari alanlar için kiralama hizmeti vermekteyiz. Bugüne kadar tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun olarak kendini sürekli yenileyen ve başarılı dönüşümlere konu olan, keyif, konfor ve mutluluk katan öncü proje yatırımları gerçekleştirdik. Bundan sonra da yenilikçi, yaratıcı ve keyifli mekânlarla, markalara değer katma misyonumuzla, değişen ihtiyaç ve beklentiler yönünde hizmet vermeyi hedefliyoruz.

* Portföyünüzde bulunan AVM'ler hangi farklarıyla öne çıkıyor?

Tüm AVMlerimizde ziyaretçilerimizin alışveriş yaparken sağlıklı, güvenli ve konforlu bir deneyim yaşamalarını sağlarken, ekstra fayda sağlayacak marka iş birliklerine ve kampanyalara öncelik veriyoruz. Dijital AVM deneyimi yaşama yolunda atılan önemli bir adım olan mobil aplikasyonlarımız ile keyifli ve fayda odaklı bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyoruz. AVM'lerimizin mimari avantajlarını ve açık alanlarını etkili bir şekilde kullanıyoruz. Yakın zamanda Bilkent Center'da Ankara Sanat Tiyatrosu ile perdelerini açan Bilkent Sahne AST, Ege Perla'da ve Tepe Nautilus'ta açılan Türkiye'nin ilk interaktif sanat, deneyim ve sosyal medya müzesi olma özelliğini taşıyan Happy Hour ile AVM'lerimize yeni fonksiyonlar eklemeye devam ediyoruz.

EN ÇOK OKUNANLAR