USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

26 Mart 2021 14:43
Reuters

Kamu bankalarında genel müdürler belli oldu

Kamu bankalarının bugün yapılan genel kurullarında Vakıfbank ve Halkbank genel müdürleri Abdi Serdar Üstünsalih ile Osman Arslan yerini korurken Ziraat Bankası'nda genel müdür değişikliği yaşandı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar oldu.

Kamu bankalarında genel müdürler belli oldu

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada Ziraat Bankası Genel Müdürlük görevine Alpaslan Çakar'ın atandığı belirtilerek, "15 Temmuz 2011 tarihinden beri Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Aydın, bankanın bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulu sonrası görevini Alpaslan Çakar'a devretti. Çakar Bankanın Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu" denildi.

Aydın'ın bankanın bugünkü olağan genel kurulda görevini devretmesinin ardından Türkiye Bankalar Birliği'nde (TBB) yürüttüğü başkanlık görevi de sona erecek.

VAKIFBANK VE HALKBANKSI'NDA GM'LER DEĞİŞMEDİ

Vakıfbank ve Halkbank'ın bugün gerçekleşen genel kurullarında ise genel müdürlük pozisyonları değişmedi. Vakıfbank ve Halkbank genel müdürleri Abdi Serdar Üstünsalih ile Osman Arslan görevlerine devam edecek.

EN ÇOK OKUNANLAR