Şirketler

31 Ağustos 2024 10:31

"All line stratejimizle yaşam tarzı ve deneyim sunuyoruz"

Boyner Büyük Mağazacılık E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Efsun Janset Yılmaz, “Boyner Online'ı yenileyerek ziyaretçilerimize sade ama çarpıcı, yaşam tarzı ile tasarlanmış bir site sunuyoruz” diyor

Son yıllarda devam eden Boyner dönüşüm yolculuğunun en önemli dönüm noktalarından birinin online kanallar olduğunu ifade eden Boyner Büyük Mağazacılık E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Efsun Janset Yılmaz , "Müşteri odaklı yaklaşımımız ve yenilikçi bir bakış açısıyla Boyner Online'ı yenileyerek ziyaretçilerimize sade ama çarpıcı, yaşam tarzı ile tasarlanmış bir site sunuyoruz. Yepyeni görsellerimiz, video içeriklerimiz, marka ve stil önerilerimiz ile kullanıcılar yepyeni bir yapı ile tanıştılar. Güçlü omni yapımız, All Line stratejimizle Boyner'in perakendedeki kuvvetli kaslarını da kullanarak binlerce ürünü bir arada, bir yaşam tarzı ve deneyim ile sunuyoruz" diyor. "Toplam satışlarımızda 2023'te, bir önceki yıla göre yüzde 116 büyürken online'da da yüzde 185 büyüme elde ettik. Aynı dönemde aktif kullanıcılarımızın sayısı yüzde 50 arttı'' diyen Yılmaz, 2024 yılında online satışların payını yüzde 33'e çıkartabilmeyi hedeflediklerini aktarıyor.

''BOYNER NOW'DA 90 DAKİKA İÇERİSİNDE TESLİMAT MOTTOSUYLA YOLA ÇIKTIK''

Yılmaz; 2023'te Boyner Online'da da fark yaratan önemli adımları şöyle özetliyor: "Bu adımlarımızın karşılığı olarak Boyner Online satışlarımızın toplam satış kanallarımız içindeki payı yüzde 27'e ulaştı. 2024 sonunda ise online kanallarımızda yüzde 100'ün üzerinde bir büyüme hedefliyor ve toplam satışlar içindeki payın yüzde 33'e ulaşacağını öngörüyoruz. Bu oran, omni perakendecilikte Türkiye'de ve dünyada gördüğümüz oranların çok üstünde. Fiziksel ve online deneyimi bir arada sunan Boyner Now'da da 90 dakika içerisinde teslimat mottosuyla yola çıktık, şu anda ortalama teslimat süremiz 78 dakika."

"E4.0 DESIGN STUDIO X FABRİKA, YAPAY ZEKA DESTEĞİYLE HAZIRLANDI''

"Veri odaklı karar alma, yeni iş modellerinin geliştirilmesi gibi noktalarda da yapay zeka teknolojilerinin sıklıkla kullanıldığına tanık oluyoruz" diyen Yılmaz; "Gelecekte teslimat hizmetleri, drone'lar ve otonom araçlar ile daha hızlı ve verimli hale gelecek. Ayrıca 'Akıllı Yorum Özetleri', ürün özelliklerini öne çıkararak içerikler oluşturan 'Ürün İçerik Oluşturucu', GenAI modelleri kullanarak kişiselleştirilmiş hediye önerileri sunan bot 'Akıllı Hediye Asistanı' ve AI Search' uygulamalarımız perakendede fark yaratacak adımlarımızdan olacak. Tamamen yapay zeka desteğiyle hazırlanan E4.0 Design Studio X Fabrika kapsül koleksiyonumuzu da Sonbahar-Kış'23-24 sezonunda satışa sunduk. Yapay zeka 'Du' tarafından dünya moda akımları, trendler, influencerların yorumlanmasıyla hazırlanan koleksiyonun hazırlanma süreci normal bir koleksiyon hazırlanma sürecinden çok daha kısa sürdü. Müşteri deneyimi ve mutluluğu odağıyla teknoloji yatırımlarımıza devam edeceğiz."

EN ÇOK OKUNANLAR