Bankacılık

03 Ekim 2024 10:07

Ziraat'in Bankkart'ını Messi tanıtacak

Ziraat Bankası ve Mastercard işbirliği sayesinde dünya futbolunun ikonik ismi Lionel Messi, Ziraat'in Bankkart'ını tanıtacak.

Ziraat Bankası, ödeme sistemleri teknoloji şirketi Mastercard ile güçlerini birleştirerek, dünya futbolunun efsanevi ismi Lionel Messi'yi Bankkart tanıtımına dahil etti. Ziraat Bankası, Mastercard'ın global sponsorluk haklarını elinde bulundurduğu değerlerinden biri olan Messi'nin global imajı aracılığıyla Bankkart ve Bankkart Mobil'in sunduğu avantajların daha geniş kitlelere ulaştırılmasını hedefliyor. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada; "Mastercard, Lionel Messi ile olan global sponsorluk anlaşmaları gereği ellerinde bulundurdukları hakları Türkiye'de, karşılıksız olarak Bankkart'ın kullanımına sundu. Mastercard'ın kıymetli destekleriyle gerçekleşen Bankkart Lionel Messi iletişiminin, markamızın sunduğu tüm avantajların farkındalığının artmasına büyük katkı sunacağına inanıyoruz. Türkiye'nin en büyük finansal markası olan Ziraat Finans Grubu'nun Bankkart markası ile Messi'nin bir araya geldiği bu işbirliği bizleri heyecanlandırıyor" denildi.

UZUN SOLUKLU İŞBİRLİĞİ

Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal, "Ziraat Bankası ile Mastercard Bankkart kampanyasında, Lionel Messi'yi global sponsorluk varlıklarımızdan biri olarak konumlandırıyoruz. Bu, Ziraat Bankası ile uzun soluklu işbirliğimizi güçlendirecek" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR