USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Türkiye

24 Kasım 2015 10:42

Perakende Günleri başlıyor

Perakende Günleri, bu yıl 25-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Perakende Günleri başlıyor

Perakende Günleri, 15’inci yılında 50 ülke ve 5 bin 700’den fazla katılımcıyı ağırlayacak. Perakende Günleri'nde bu yıl iki gün boyunca Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı yapılacak. Konferans boyunca Türkiye’den ve dünyadan uzman konuşmacılar yeni uygulamaları ve perakende dünyasının en güncel modellerini gündeme getirecek. İkinci gün ise  “Perakende Güneşi Ödülleri” törenle sahiplerini bulacak. 

Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan İstanbul Perakende Fuarı ise, kurumların Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleri ile markalaşma yolculuklarını aktarması açısından en fazla ilgi gören bölüm…

DESTEK PATENT DE, PERAKENDE GÜNLERİ'NDE OLACAK

Bu yılki İstanbul Perakende Fuarı’nın katılımcıları arasında yer alan Destek Patent'in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, şunları söyledi. 

"Perakende Günleri, çalışanlara, sektörün genel yapısını daha net görebilme ve sektör dinamiklerini daha yakından tanıyabilme imkânı sağlıyor. İş dünyasının başarılı isimlerinin hikâyelerini dinlemek ve yapılan çalışmaları gözlemlemek, yalnızca ziyaretçiler değil katılımcılar açısından da oldukça önemli. Çünkü ülkemizin daha fazla başarı öyküsüne ihtiyacı var. Biz, o başarı öykülerine tanık olabilmek ve başarmak için yola çıkanlarla tanışmak için fuardayız. Başarmak isteyen, başarı yolunda kendileri ile birlikte marka yolculuğu arayanlara yapabileceğimiz katkıyı bu fuarda yüzyüze anlatmak istiyoruz.” (AA)

EN ÇOK OKUNANLAR