USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

16 Şubat 2021 17:12

Home Paradise ile eviniz bir ay Hillside olsun

Hillside Beach Club, yazı keyifle karşılamak isteyenler için HomeParadise uzun süreli konaklama seçeneğini tasarladı. İşlerini kesintiye uğratmadan tatil keyfi yapmak isteyenler, 10 Nisan 12 Mayıs tarihleri arasında en az 20 günlük konaklamalarda geçerli olan HomeParadise ile Hillside’ın iyi hissettiren atmosferinde birçok ayrıcalıktan yararlanabiliyor.

Home Paradise ile eviniz bir ay Hillside olsun

İşlerini ofis konforuyla yürütmek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu tüm imkanlar Home@Paradise’da mevcut. Premium Wi-Fi, rezervasyonla kullanılabilen özel toplantı odası, açık ve kapalı ortak çalışma alanları bu pakette yer alıyor. İş dışında kalan zamanlarda “iyi hissettirecek” diğer tüm detaylar ise ayrıca düşünülmüş.

Sabah ritüelleri ile güne enerjik ve zinde başlayın

Her sabah Silent Beach’de gerçekleştirilen yoga dersleri, her hafta PT ile kişiye özel egzersiz imkanı, 600 metrelik deniz parkurunda yüzme ve Fresh Start özel beslenme programı güne enerjik bir başlangıç yapmak isteyenler için Home@Paradise’ın sundukları arasında.

Bunların yanı sıra her hafta Sanda Spa’da ferahlatıcı bir masaj ya da yüz bakımı Hillside’daki uzun konaklama seçeneğinin içinde yer alıyor. Ayrıca doğadaki özel rotalarda bisiklet ya da trekking turu veya gün batımı tekne turu da kendine ilham verecek bir ara planlayanlar için bire bir. Home@Paradise konaklaması boyunca dalıştan tenise, rüzgar sörfünden su kayağına yeni hobiler edinmek ya da farklı ilgi alanlarda gelişmek mümkün.

Küçüklere büyük eğlence sunan aktiviteler

Hillside’daki ev deneyimi Home@Paradise seçeneğinden çocukları ile yararlanmak isteyenler düşünülerek, küçük misafirler için de birbirinden renkli sanat aktiviteleri ve eğlence dolu etkinlikler tasarlanmış. Yetişkinler işlerine kesintisiz devam ederken ya da iyi hissettiren molaların tadını çıkarırken çocuklar, Artside’da haftada iki seans gerçekleştirilecek ebru, seramik boyama ve batik atölyesi, Kidside’da sabah 9’dan akşam 6’ya kadar süren eğlenceli aktiviteler ile dopdolu bir program bekliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR