USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

22 Haziran 2016 15:35

Coca-Cola, o firmaya talip

Coca-Cola, Türkiye'de limonata pazarının lideri Uludağ Limonata'yla pazarlığa oturdu

Coca-Cola, o firmaya talip

Yaz aylarının en önemli içeceklerinden biri hiç kuşkusuz limonata. Limonata en kolay hazırlanan ürünlerden biri. Evinizde de kolayca hazırlayıp içebilirsiniz.

Ama biz ev tipi limonatadan değil, markalı limonatadan bahsediyoruz. Bir çok içecek firmasının limonatası mevcut. Uludağ, Doğanay, Dimes, Coca-Cola, Sırma gibi birçok markanın limonata markasını market raflarında görmek mümkün. Türkiye'de limonata pazarı son dönemlerde çok hızlı büyüyor. Liderliği ise Uludağ elinde tutuyor. Pazarda hem bilinirlilik hem de tüketici tercihinde ilk sırada yer alıyor.

Bu aralar limonata pazarında ciddi bir kulis bilgisi dolaşıyor. Dünya devi Coca-Cola, Cappy limonata markası ile pazarda yer alıyor. Firmanın geleneksel kola ve Cappy meyve sularındaki başarısı limonataya yansımamış. Para Dergisi’nin haberine göre bu pazarda etkili olmak İsteyen Coca-Cola, Uludağ markası ile pazarlığa oturmuş. Görüşmeler çok gizli yürütülüyormuş. Pazarlıklar olumlu sonuçlanırsa Türkiye'nin en güçlü limonata markası Uludağ Limonata, dünya devi Coca-Cola tarafına geçecek.

KAYNAK: PARA DERGİSİ

EN ÇOK OKUNANLAR