USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

04 Kasım 2020 12:16

Zebra ile deponuzda e-ticaretin hızına ayak uydurun

E-ticaret hacminin katlanarak büyüdüğü günümüzde, Zebra’nın android cihazlarıyla sunduğu özellikler, artan taleplerin karşılanmasına yardımcı oluyor. Böylece işletmeler rekabet gücünü koruyor, müşterilerin memnuniyetini güvence altına alıyor

Zebra ile deponuzda e-ticaretin hızına ayak uydurun

Teknolojik gelişimin yanı sıra içinde bulunduğumuz pandemi koşullarına bağlı olarak e-ticaret hacminin katlanarak büyümesi, depo yönetimine dair iyileştirme ihtiyacının daha fazla öne çıkmasına neden oldu. Üreticiler ve perakendeciler günümüzün 'hemen teslim' kültürüne ayak uydurabilmek için her zamankinden daha fazla çabalıyor. Envanterlerin hızlı ve hatasız izlenebilirliği, daha hızlı teslimat ve şeffaflık bu rekabette kazananları belirliyor. Yeni pazar dinamikleri, taleplerin satışa dönüştürülmesinde de daha yüksek hız gerektiriyor. E-ticaret operasyonları depolardan daha fazla verimlilik talep ederken, sipariş verilen ürünlerin hacminin 2020 yılına dek yüzde 76 artması bekleniyor. Ayrıca müşteriler çevrimiçi satın aldıkları ürünlerin hızlı teslim edilmesini bekliyor. 2021 yılına dek lojistik şirketlerinin yüzde 78’i aynı gün teslim hizmeti sunacağını öngörüyor.

Android Tabanlı Zebra ile Verimlilikte Yeni Seviyeyi Yakalayın

E-ticaretin depolama alanını altüst etmesinden önce eski cihazlarınızı ve işletim sistemlerini kullanmaya devam etmek güvenli bir stratejiydi. Fakat iş ortamı da riskler de temelden değişmiş durumda. E-ticaret satışları arttıkça cihaz hizmet süresi ve işlerin devamlılığına yönelik tehlikeler artıyor. Bu noktada çağa ayak uyduramayan eski teknolojilerin yavaşlatıcı etkisi göz ardı edilemez bir unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Zebra, tüm bu sorunları aşmak için dünyanın en popüler işletim sistemi olan Android ile çalışan cihazlar geliştirdi. Zebra, el tipi ve giyilebilir cihazlardan sağlam tabletlere, araca monte bilgisayarlara kadar geniş bir yelpazede sunduğu mobil depo cihazlarıyla Android’in tüm avantajlarından yararlanmanızı sağlıyor. Tamamen iş, verimlilik, yönetim ve geliştirmeye odaklı araçlardan oluşan akıllı Mobility DNA yazılım setiyle donatılmış olan Zebra cihazları, depo operasyonlarını yeni bir seviyeye taşıyor. 

Zebra’nın sunduğu özellikler yalnızca teslim sürelerini kısaltmakla kalmıyor, iş sürekliliğini de garantiye alıyor. Zebra cihazları tek bir okutmada tüm belgeyi veya çok sayıda barkodu hızlı ve hatasız şekilde yakalıyor ve verileri mevcut sistemlerinize otomatik olarak giriyor. Çarpmalara, düşmelere, sıvı sıçramasına ve toza dayanıklı olarak üretilen cihazlar hemen her koşulda barkodları ve belgeleri okumaya, fotoğraf çekmeye ve imzaları ana veri tabanına göndermeye devam ediyor. 

Deponuzu, Zebra Teknolojisiyle Modernize Edin

Depolarınızı Zebra’nın Android tabanlı modern cihazlarıyla donatarak e-ticaretin artan taleplerine ayak uydurabilir, talepleri satışa dönüştürme hızını arttırabilir, hataları azaltabilir ve eğitim sürelerinizi kısaltabilirsiniz. El tipinden araca monte ve giyilebilir cihazlara, mobil ve masaüstü yazıcılara, hatta tabletlere dek depo ve lojistik alanında kullanıma hazır en geniş cihaz yelpazesini Zebra’da bulabilirsiniz.

İleri hatlardaki personeliniz Zebra’nın mobil cihazlarına geçirdiğinizde daha fazla cihaz hizmet süresi, daha hızlı uygulama performansı, kolay parça değişimi ve 5GHz ile 802.11ac destekli, daha güvenilir Wi-Fi bağlantısına sahip olursunuz. Daha hızlı envanter dönüşleri ve sipariş karşılama, toplama ve envanter işlemlerinde daha az hata, daha hızlı ürün iadeleri ve geçici personel açısından büyük bir avantaj olan daha hızlı eğitim ve uyum sağlarsınız.

Tüm bu kazanımlarla tedarik zincirinizin durumunu gerçek zamanlı olarak görmek, verimlilikleri artırmak ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojilerinden yararlanarak rekabet avantajı elde etmek elinizde.

EN ÇOK OKUNANLAR